Haval представив флагманський кросовер Shenshou

0

Китайська автомобільна компанія Haval, схоже, досягла серйозного розвитку після вдалого рекламного поштовху в міжнародному продажі з появою моделі H8 в блокбастері «Нестримні 3» Сильвестра Сталлоне. З тих пір багато чого змінилося, з’явився перспективний концепт Haval HY кілька місяців тому, а тепер і серійний флагманський кросовер під назвою Shenshou або «міфічний звір» на його базі.

Новий Haval Shenshou побудований на тій же платформі Great Wall, що і інші моделі Haval. Його колісна база становить 2 800 мм, довжина кузова 4 780 мм, ширина 1 890 мм і висота 1 675 мм.це робить його порівнянним, наприклад, з Audi Q5, Skoda Kodiaq або Volkswagen Tiguan.

Зовні Haval Shenshou відразу ж привертає до себе увагу, особливо в передній частині, де гігантська радіаторна решітка божевільного дизайну робить» сміливі ідеї ” з її формою від західних брендів просто дитячою забавою. Крім того, обтічний китайський кросовер отримав пару тонких світлодіодних фар, з’єднаних світлодіодною смугою на кромці капота. Ці інтригуючі деталі дизайну тривають з боків, де красуються сріблясто-чорні колеса, дверні ручки врівень, різкі складки кузова і лінії. Круто нахилена d-стійка також виділяє Shenshou з сірої маси.

У задній частині топовий кросовер Haval оснащений спойлером на даху, великими світлодіодними ліхтарями, дифузором і чотирма вихлопними патрубками. У нижній частині весь кузов облицьований чорним пластиком, що додає йому брутальної привабливості.

Сміливий стиль екстер’єру Haval Shenshou триває і в салоні, де встановлена 12,3-дюймова приладова панель і великий 14,6-дюймовий інформаційно-розважальний екран. Ще виділяються бездротовий зарядний пристрій стандарту Qi, трьохспицеве кермо і майже повна відсутність кнопок, не рахуючи керма і дверних панелей.

За інформацією Cars News China, новий Haval Shenshou оснастили 1,5-літровим чотирициліндровим бензиновим двигуном з турбонаддувом потужністю 185 к.с. і крутним моментом 220 Нм, який з’єднаний з дев’ятиступінчастою коробкою передач з подвійним зчепленням. Також готується 2,0-літровий варіант і плагін-гібрид.

Фото ? флагманський кросовер Haval Shenshou

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *