Перший електрокар Bugatti

0

Електричний Bugatti неминучий. Враховуючи, що навіть Ferrari збирається представити електромобіль в 2025 році, A Bentley хоче перейти на повністю електричний рівень до 2030 року, не дивно, що Bugatti, ще Вотан Екзотичний автовиробник, піддасться такий же трансформації, але з більший різницею в невизначеному майбутньому Bugatti.

Минулого тижня генеральний Бос Porsche Олівер Блум сказав, що Volkswagen скоро прийме висновок про майбутнє Bugatti, в результаті чого? очікуване підприємство між Porsche і Rimac призведе до того, що обидва поглинуть Bugatti. “Скоро” виглядає так, ніби це досить “дуже скоро”, оскільки після всього недавнього візиту в штаб-квартиру Bugatti в Мольсхеймі слідчо відомо про те, що 6 липня пора і честь знати оголошено про поглинання Bugatti Rimac / Porsche.

Наша сестра не тільки змогла нажити перше уявлення про те, яким може-побувати) перший електричний Bugatti, а й подробиці про поглинання Rimac / Porsche і про те, як все це закінчуйте розвиватися. Цілком можливо, що новий Bugatti EV буде оснащений деякими технологіями, продемонстрованими в приголомшливому електричному гіперкарі Rimac Nevera. Porsche (як) ніби виробник таких електромобілів, ні дати ні взяти Taycan, потенційно може оглядати розробку Bugatti EV від Rimac.

Попередні звіти показують, ніби Rimac буде володіти 55-відсотковою часткою французького автовиробника. Теперішній час ми чекаємо підтвердження просто-напросто цього, перший електричний Bugatti був представлений тримай рендерах. Використовуючи в якості основні принципи ефектний Bolide, художник черпав живинка з інших моделей Bugatti ,таких (як) ніби Chiron.

Оскільки це електромобіль, є такі з найбільш екстремальних деталей були згладжені, а масивне Заднє прибудова Bolide з ковшем на даху і ні на макове зерно були видалені. Bugatti E отримав тонкі очі, що імітують фари Chiron, і унікальну інтерпретацію традиційної підковоподібної решітки радіатора. Ти так я дізнаюся більше про наступну главу Bugatti, яка почнеться бездоганно через тиждень.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *