Шестиколісний Ford F-150 Raptor від Hennessey: відповідь AMG 6 х 6

0

Ford F – 150 Raptor з заводу щось більше, ніж просто робочий пікап. Це добре укомплектований, потужний позашляховик для пригод по пересіченій місцевості, виконаний в кузові пікап. Але якщо комусь і цього недостатньо, в Hennessey Performance Engineering із задоволенням зроблять з нього шестиколісний монстр-пікап, як відповідь Mercedes-Benz G63 AMG 6×6. Перевтілення в брутальний шестиколісний позашляховик коштує недешево, та й займає багато часу.

Шестиколісний пікап Hennessey VelociRaptor 6 x 6 коштує від $349 000. І хоча це дешевше пропозиції від Mercedes-Benz, все одно дорожче новенької Ferrari 812 Superfast. При найближчому розгляді розумієш: колосальна надбавка до початкової ціни $51 000 в США пояснюється не тільки появою третьої осі і додаткових двох коліс.

Обмежений до випуску 50 екземплярами, монстр-пікап з приводом на всі колеса (тобто, 6WD), оснащений потужними багатоспицевими колесами і 35-дюймовими позашляховими шинами All-terrain Toyo Open Country. Картину доповнює Підвіска Fox і блокування задніх мостів. Стандартний 3,5-літровий двигун EcoBoost V6 з двома турбінами зусиллями техаської Hennessey прокачаний до 605 к. с. потужності і 843 Нм крутного моменту. Це на 155 к.с. і на 233 Нм більше, ніж у заводського «Раптора».

Як сказав Джон Хеннесі, засновник і головний виконавчий директор Hennessey Performance Engineering, шлях від концепту до готового продукту шестиколісний позашляховик Hennessey VelociRaptor 6х6 пройшов за 11 місяців.

Модифікація 6х6 побудована по стопах чотириколісного VelociRaptor, проданого компанією Hennessey в кількості трохи більше 1 000 одиниць. Що ще отримує покупець за ціною $349 000? Розгін з 0 до 96 км/год за 4,9-секунди, світлодіодні фари, а також захисні елементи в передньому і задньому бампері. Шестипоршневі гальма Brembo за $22 000 пропонуються опціонально. Всі монстр-пікапи будуть продані з гарантією на 3 роки або Пробіг 58 000 км.

Фото | Монстр-пікап Hennessey VelociRaptor 6×6

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *