Електро-кросовер Volvo C40 Recharge вийшов у стилі купе

0

Volvo C40 Recharge

Зразу після оголошення про свої амбіції стати виробником виключно електромобілів до 2030 року, шведська компанія Volvo представила електричний купе-кросовер C40 Recharge. Придбати новий автомобіль можна буде виключно через Інтернет.

В основі автомобіля лежить платформа CMA, а якщо бути більш точним, батьківська модель XC40 Recharge, проте C40 Recharge є першим автомобілем компанії Volvo, доступним виключно на електро-тязі.

Новий Volvo C40 Recharge вірний класичним рисам стилю купе-кросоверів, включаючи нижчу похилу лінію даху. З інших особливостей можна виділити кілька перероблену передню частину кузова з новими фарами, в яких використовується «найсучасніша піксельна технологія», а також доданий ряд варіантів кольору і декору, які унікальні для нової моделі.

Трансмісія Volvo C40 Recharge складається з двох двигунів, по одному на передній і задній осях, сумарно генеруючих 402 к.с. потужності і 660 Нм крутного моменту. У поєднанні з акумуляторною батареєю на 78 кВтг новий Volvo C40 Recharge проїжджає на одній зарядці близько 420 км в тестовому циклі WLTP.

Новинку можна зарядити до 80% приблизно за 40 хвилин, а також оновлювати програмне забезпечення по бездротовій мережі: в майбутньому Volvo обіцяє поліпшити загальний запас ходу тільки за рахунок оптимізації ПЗ.

“C40 Recharge уособлює майбутнє Volvo і показує, куди ми йдемо» — заявив Хенрік Грін, технічний директор компанії. “Він повністю електричний, доступний тільки онлайн і тільки зі зручним пакетом оснащення. Автомобіль вже доступний для замовлення. Купівля нового Volvo ще ніколи не була такою привабливою”.

Volvo XC40 Recharge Battery Package

Як і XC40 Recharge, Новий Volvo C40 оснащений інформаційно-розважальною системою на базі Android, розробленою спільно з Google і пропонує вбудовані додатки і сервіси Google, такі як Google Maps, Google Assistant і Google Play. Нова модель Volvo стала першою в історії компанії, для якої недоступні варіанти шкіряної обробки-тільки її замінники.

Новий Volvo C40 Recharge надійде у виробництво цієї осені разом з XC40 Recharge на заводі компанії в Генті, Бельгія.

Фото / Volvo C40 Recharge

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *