Топ-8 автомобілів для подорожі влітку

0

Зараз автотуризм — досить масштабне явище. Кому не подобається мчати по трасі на високій швидкості, відчуваючи подих вітру і милуючись миготять пейзажами? Деякі навіть вважають, що подорож — це маленьке життя, де все повинно бути прекрасно. Але для того, щоб приїхати в пункт призначення без пригод і зіпсованого настрою, потрібно вибрати правильний автотранспорт.

Вибирати автомобіль для автоподорожі

До сучасних автомобілів для подорожей пред’являють дуже високі вимоги:

  • місткість — потрібно враховувати не тільки простір в салоні і багажнику, але також геометрію. Це означає, що сидіння повинні бути комфортними і не викликати скутість в м’язах після довгого часу, проведеного в дорозі. У багажному відсіку повинні поміститися всі ваші речі, якщо ви вирішите пересунути занадто великий предмет в салон, то це розцінюється як потенційна загроза безпеці;
  • ходова частина — важливий фактор, враховуючи якість вітчизняних доріг. Якщо не помітити дефект покриття і проїхати по ній на дуже високій швидкості, то ви ризикуєте зупинитися посеред траси, сподіваючись на доброзичливість інших водіїв. Навіть якщо допомога приїде швидко, то враження про подорож все одно будуть зіпсовані;
  • динаміка — те, що потрібно машині для далеких поїздок на автобанах. Це допоможе вам легко маневрувати, прискорюватися або сповільнюватися, об’їжджаючи сусідні авто;
  • економічність — необхідність постійно заправляти машину може перетворитися у величезну видаткову статтю, а в далекій подорожі кожен літр палива знаходиться на рахунку.

Безумовно, всі ці критерії знадобляться тим, хто шукає відповідну машину в оренду або хоче позичити транспорт у одного з найближчих знайомих. Якщо у вас вже є машина, то вам доведеться працювати з тим, що є. А якщо ви не хочете довго підбирати відповідну модель під список конкретних критеріїв, то спеціально для Вас ми склали перелік потенційних кандидатів.

Представлений список — моделі, які підійдуть для того, щоб дістатися з пункту «А» в пункт «Б». З навколосвітньою подорожжю вони навряд чи впораються, але, якщо ви запланували поїзду невеликою компанією, то ми радимо поспішити. Літо вже закінчується, а значить, хороша погода протримається не так довго, як хотілося б.

Mercedes-Benz CLS-Class

Mercedes-Benz CLS-Class – це досить габаритний і просторий седан. В нього поміститься досить багато багажу, але не велика компанія. Найкраще такий варіант підійде для поїздки удвох. В цілому модель гарантує комфортне водіння і оснащена різними електронними помічниками, які дадуть вам можливість відпочити в дорозі.

Porsche Panamera Sport Turismo

Повна назва даної версії Porsche говорить сама за себе. Але, як і в попередньому випадку, цей варіант найкраще підійде для поїздок удвох. Універсал здатний вмістити велику кількість багажу, але, якщо речей не так багато, або ви запланували коротку поїздку, тоді можете навіть прихопити з собою ще пару чоловік, Ця машина володіє оптимальними технічними характеристиками, не стомлюючи водія в дорозі. Її також укомплектували набором ергономічних сидінь, піклуючись про комфорт пасажирів.

Subaru Ascent

Subaru Ascent – абсолютно новий автомобіль, прем’єра якого відбулася тільки в минулому році. Це восьмимісний кросовер, що володіє величезним простором, що робить його підходящим варіантом для літньої подорожі. Виробники зробили все, щоб перетворити цю машину в найзручнішу і оснащену марку в історії компанії. З повним баком ви зможете вільно проїхати близько 800 км без дозаправки, що буде на руку тим, хто вирушає в далеку дорогу.

Volvo V60

Топ-8 автомобілів для автопоїздки літомнаступний екземпляр-місткий універсал, який найкраще підходить для далеких поїздок. Volvo V60 навіть вдалося створити конкуренцію таким преміальним маркам, як BMW і Audi, тому на нього варто звернути увагу. Всередині вас чекає простір і комфорт. Інженери попрацювали над геометрією авто так, щоб в салоні міг комфортно себе почувати навіть людина високого зросту. Крім того, у Volvo V60 немає недоліків в плані технічного оснащення, також він укомплектований потужною, але економічною силовою установкою.

Mercedes-AMG E63 s Estate

У наступному пункті сьогоднішнього списку мова йде про найшвидшому і практичному універсалі. Він розганяється до 100 км/год менше, ніж за 4 секунди, а всередині вас чекає достатньо вільного простору для багажу і інших важливих речей. Тут також є зручне спортивне управління, регульовані сидіння і високотехнологічний двигун. Іншими словами, комфорт в поїздці вам гарантований.

Volkswagen Golf Alltrack

Volkswagen Golf Alltrack – універсал підвищеної прохідності, оснащений досить потужною силовою установкою. Він добре справляється з різними дорожніми покриттями, а також здатний похвалитися містким багажним відсіком. В цілому це досить універсальна машина, яку можна використовувати не тільки за межами міської риси.

Envy Camper Van Nissan NV200

Ця машина являє собою проект, розроблений компанією Envy спільно з Nissan. В результаті вдалося створити ідеальний варіант для відпочинку “дикуном”. На борту автомобіля є розкладний диван, комфортабельний салон і навіть портативна кухня. На даху розташувалася намет для ночівлі, яка захистить вас від холоду і докучливих комах.

Ford Mustang GT

На перший погляд Ford Mustang може здатися найгіршим вибором для подорожі, але насправді у нього є дуже місткий багажник. Сюди легко помістяться намети, спальні мішки, запас одягу, їжі і води, тому якщо ви не вирушаєте в поїздку з оравою дітвори, то ця машина привезе вас куди потрібно, причому з комфортом.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *