Тюнери представили нову Toyota Supra з 450-сильним мотором

0

У Litchfield Motors, відомої своєю роботою над 631-сильний Nissan GT-R, є нова іграшка для гри – це Toyota Supra 2020 року.

Навряд чи це сюрприз, так як японський спортивний автомобіль призначений для гри з тюнерами.

Однак британському тюнеру вдалося вичавити більше соку з Supra за допомогою простої мелодії ECU.

Після перепризначення, налаштована за допомогою Litchfield Supra була здатна розвинути крутний момент 420 к. с. (313 кВт) і 440 фунт-фут (597 Нм) – далеко від заявлених 335 к. с. (250 кВт) і 369 фунт-фут (500 Нм) ) крутний момент.

Зусилля Litchfield не були натягнутими, насправді. Власний Maha dyno тюнера показав, що Supra може насправді виробляти крутний момент 376 л. с. (280 кВт) та 390 фунт-фут (529 Нм), що означає, що перепризначення ECU додало ще близько 50 коней до 3,0-літровому двигуну BMW з джерелом. Але знову ж таки, це не стало несподіванкою.

Ми вже бачили повідомлення про те, що Supra більше тестує динамометри.

Litchfield не зупиняється там. Крім перепризначення блоку управління двигуном, тюнер з Великобританії працює з Milltek і Akrapovic, щоб модернізувати центральну систему трубопроводів і вихлопних газів автомобіля з метою 450 л. с. і більше.

Якщо останнє ім’я вам знайоме, Акрапович вже виконав модернізацію вихлопу до Супри, і це звучало приголомшливо. Є більше речей, щоб очікувати в цій Мелодії Litchfield Supra. Компанія також займається розробкою масляного радіатора для двигуна, а також модернізацією шасі і роботами по підвісці з участю Bilstein і KW.

Заміна втулок підвіски також знаходиться в розробці, і це тільки питання часу, коли тюнер випустить свою остаточну настройку Supra з більшою потужністю для завантаження.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *