Audi анонсувала 6 нових RS-моделей

0

Компанія Audi випустить до кінця 2019 року шість моделей спортивної лінійки RS. Деякі з них можуть представити публіці у вересні на автосалоні у Франкфурті.

Першими в світ вийдуть RS Q3 і RS Q3 Sportback. Безпомилково дізнатися в потоці їх можна буде, як і інші RS-моделі, по двом великим овальним патрубкам випускної системи. Кросовери оснастять рядними п’ятициліндровими турбомоторами об’ємом 2,5 літра і потужністю близько 400 кінських сил.

Наступний на черзі – Audi RS7 Sportback, яку вперше помітили на тестах ще два роки тому. Автомобіль отримає 4,0-літровий твін-турбо V8, що видає близько 600 сил. А його гібридна версія може виявитися ще потужнішою-до 700 сил. Компанію йому складе «заряджений» універсал RS6 Avant з аналогічними силовими установками. Його перші шпигунські знімки з’явилися влітку 2018 року. Ці дві моделі будуть конкурувати з Mercedes-Benz AMG E63 і E63 s Estate.

П’ятою новинкою з шильдиком ” RS ” може стати флагманський RS Q8. Днями потужний кросовер потрапив в об’єктиви фотошпигунів під час тестів на Нюрбургринзі. Очікується, що автомобіль отримає гібридну силову установку на основі бензинового 4,0-літрового бітурбо мотора, електродвигуна і літій-іонної батареї ємністю 14 кВт-ч. Сумарна віддача установки сягає 680 к. с. і 850 Нм крутного моменту.

З приводу шостого представника RS-лінійки визначеності поки немає.

Цілком ймовірно, що Audi представить оновлений Універсал RS4 Avant з 2,9-літровим Твін-турбомотором V6 потужністю 444 кінські сили. Перші RS-моделі Audi покаже в вересні на мотор-шоу у Франкфурті, інші залишить до листопадової виставки в Лос-Анджелесі.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *