Кольоровий поліроль з воском Sonax Polish+Wax Color NanoPro чорний 250 мл 296141

Хіт продажу

Вибір кольору

В наявності
1
Код товару: 361884
Артикул: М0000011880
342грн.
Скорочений опис
Чорний поліроль SONAX Polish + Wax Color Black 296141 250 мл з тефлоном (PTFE) та воском для відновлення кольору. У спектр допустимих для обробки кольорів кузова входять кольори від яскраво-чорного до темно-сірого (видно... Читати далі...

Чорний поліроль SONAX Polish + Wax Color Black 296141 250 мл з тефлоном (PTFE) та воском для відновлення кольору.

У спектр допустимих для обробки кольорів кузова входять кольори від яскраво-чорного до темно-сірого (видно на фото упаковки). Раніше продукт називався Sonax Polish & Wax NanoPro. Також раніше в упаковках на 500 мл були воскові олівці, після оновлення пішла і приставка NanoPro з назви, і олівець із великої упаковки.

Чорний поліроль містить кольорові пігменти фарби із восковими компонентами. Він розгладжує, полірує та зберігає всі види покриттів за один прохід. Усуває невеликі черевини та збагачує колір автомобіля. Погані ділянки лакофарбового покриття покриваються кольоровими пігментами і захищаються від корозії. Polish +Wax Color надає лакофарбовому покриттю яскравого кольору, забезпечує відмінний блиск та довготривалий захист від атмосферних впливів завдяки натуральному воску карнаубу.


Виробник заявляє про 2-3 місяці блиску та захисту. Проте за відгуками наших покупців та нашими тестами, реальний термін захисту та блиску – до 2 місяців. При цьому поліроль економний, його вистачить на кілька років, якщо це велика упаковка 500 мл, і до року, якщо це маленька упаковка 250 мл. Як правило, 500 мл беруть "для себе", а 250 мл - суто перекупська тема, щоб намити машину, зробити її красивою на кілька тижнів і продати.

Інструкція як використовувати чорний поліроль з воском Sonax Polish+Wax Color NanoPro 250 мл 296141 

  • Вимийте машину автошампунем SONAX;
  • Висушіть кузов від вологи за допомогою серветки для сушіння автомобіля SONAX;
  • Збовтайте упаковку з поліроллю;
  • Рівномірно нанести тонким шаром на фарбовану поверхню за допомогою аплікатора SONAX губки SONAX або мікрофібри на фарбовану поверхню і відразу ж відполіруйте круговими рухами з легким тиском;
  • Потім дайте поліролю висохнути (до хвилини);
  • Витріть поліроль за допомогою чистої мікрофібри;
  • Також можна використовувати поліроль із машинкою для полірування.

Важливо: не використовуйте на прямих сонячних променях або гарячих лакофарбових покриттях. Не використовуйте на скляних, незабарвлених пластикових та гумових деталях. Берегти від морозу.

Артикул виробника: 02961410

Leave a review

Увага: HTML розмітка не підтримується. Використовуйте звичайний текст.