Перетворювач та очищувач іржі та корозії Sonax FlugrostEntferner 500 мл 513200

В наявності
0
Код товару: 361955
Артикул: М0000015485
747грн.
Скорочений опис
Засіб для ефективного видалення агресивної іржі SONAX Flash Rust Remover (513200) з поверхні кузова автомобіля в місцях відколів, подряпин та інших пошкодженнях лакофарбового покриття, внаслідок яких незахищений метал по... Читати далі...

Засіб для ефективного видалення агресивної іржі SONAX Flash Rust Remover (513200) з поверхні кузова автомобіля в місцях відколів, подряпин та інших пошкодженнях лакофарбового покриття, внаслідок яких незахищений метал почав корродувати (іржавіти). Завдяки щадній активній формулі речовини з нейтральним рН засіб дбайливо взаємодіє з лакофарбовим покриттям.

Інструкція із застосування Засобу для видалення іржі Sonax FlugrostEntferner 500 мл 513200 

  • Вимити і висушити оброблювану поверхню
  • Струсити тригер і рівномірно розпорошити очищувач іржі на місце обробки і залишити на кілька хвилин
  • Вимити автошампунем або протерти оброблену поверхню чистим м'яким рушником з мікрофібри (за наявності твердих частинок забруднень, краще спершу вимити автомобіль, оскільки очищення мікрофіброю може подряпати ЛКП)
  • Захистити ЛКП будь-яким консервантом (твердим рідким воском)

Рекомендації щодо використання перетворювача та очищувача іржі (корозії) SONAX FlugrostEntferner, застереження: Не бажано зберігати в холодному місці, де можлива нульова або негативна температура. Засіб легко займистий, уникати попадання на шкіру і в очі. Берегти від дітей та тварин. У разі контакту зі шкірою або очима негайно промити великою кількістю води. У разі потреби звернутися до лікаря.


Leave a review

Увага: HTML розмітка не підтримується. Використовуйте звичайний текст.