Arrival завершила випробування автономної системи електричного фургона

0

Компанія Arrival провела випробування свого електричного фургона у Великобританії і планує використовувати дослідження для розробки масштабованої автоматизованої системи водіння.

Arrival, запуск електромобілів, що базується в Лондоні та Шарлотті, який навіть співпрацював з Uber для створення електромобілів для служби спільного використання автомобілів під назвою Arrival Car, завершив випробування автономної системи водіння свого електричного фургона. Компанія продемонструвала можливості безпілотного автомобіля на функціонуючому складі для посилок. Це перший раз, коли фургон arrival завершив випробування автономного водіння будь-якого типу, завдяки чому тепер відкривається дорога для дорожніх випробувань.

Що цікаво про Arrival, це те, що він розробляє свої компоненти та програмне забезпечення, а також має унікальний процес складання, який дозволяє максимально використовувати весь віджет ланцюжка поставок. Він навіть робить автобуси та фургони для логістичного гіганта UPS. Тільки минулого місяця компанія Arrival уклала угоду на поставку п’яти своїх електричних автобусів з міста Анахайм в Каліфорнії. Компанія розробляє свою автоматизовану систему водіння, щоб надати своїм майбутнім власникам можливості автономного управління.

На демонстрації він виконав всі операції, які в середньому виконував би водій комерційного автопарку, але все це відбувається автономно, без присутності водія в транспортному засобі. Компанія розробила цю технологію в рамках проекту під назвою Robopilot, мета якого-поліпшити знання ринку, функціональність і суспільне сприйняття автономних систем водіння.

“Після прибуття ми створюємо додаткові технології, які допоможуть водіям. Маневри на складі – найбільш схильні до аварій частини робочої зміни, і за допомогою наших технологій ми сподіваємося підвищити безпеку за рахунок усунення помилок, пов’язаних з людським фактором в обмежених умовах. Потім ми можемо зрозуміти, як система буде працювати на дорогах загального користування, в наших транспортних засобах і як її можна впровадити в усьому світі», – сказав Макс Кумской, керівник відділу передових систем допомоги водієві і автоматизованого водіння Arrival.

Arrival планує використовувати це дослідження для розробки масштабованої автоматизованої системи водіння, яка, як і Tesla, покладається на комп’ютерне бачення. Її ADAS в даний час охоплює рівні автономності 0-3, в той час як вона розробляється для рівнів 4 і 5. Після додаткових випробувань і валідації ADS Arrival Van в контрольованих умовах компанія планує випробувати технологію на дорогах у Великобританії.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *