Chevrolet Bolt EV замінять на електричний кросовер

0

Дні Chevrolet Bolt EV в його поточній конфігурації полічені, оскільки компанія вже розробляє новий повністю електричний кросовер, який замінить його вже в 2023 році.

Всього кілька місяців тому дебютувало Останнє оновлення Chevrolet Bolt EV, в якому був представлений не тільки оновлений дизайн, але і новий варіант лінійки, Chevrolet Bolt EV 2022 року, який заснований на тому ж BEV2 100. Платформа від General Motors і загальна з Bolt EV естетика і механіка, стали відмінним доповненням до дуже схожою продуктивності.

Але ця реконструкція електричного компакта Chevrolet – це лише легкий рестайлінг, оскільки компанія вже розробляє наступника першого покоління Bolt EV, і вже стали відомі деякі дані про модель, яка з’явиться з відмінними новинами в 2023 році.

Згідно з даними зарубіжних ЗМІ, наступник нинішнього Chevrolet Bolt EV буде представлений десь в 2023 році, так що це трапиться трохи швидше, ніж можна було очікувати від презентації наступного покоління. Але, крім того, стало відомо, що модель зробить помітний еволюційний стрибок, оскільки GM планує замінити її абсолютно новим електричним кросовером.

Це означатиме зникнення Chevrolet Bolt EV в тому вигляді, в якому ми його знаємо сьогодні – свого роду компактний мінівен з певними функціями кросовера. Це також викликає ряд питань про новий Chevrolet Bolt EUV, який ще навіть не надійшов в дилерські центри, але теоретично вже був варіантом кросовера з лінійки компактних електрлкарів Chevrolet. Ще не зовсім зрозуміло, яким буде позиціонування нового кросовера, але, ймовірно, модель, яка прийде на зміну Bolt EV, матиме інший розмір, щоб вона могла доповнювати, принаймні, протягом декількох років, Bolt EUV.

За попередньою інформацією, новий кросовер, який Chevrolet випустить в 2023 році, буде використовувати механіку Ultium останнього покоління і акумулятори від General Motors, що означає, що він попрощається з архітектурою BEV2 американської корпорації, використовуваної тільки в поточних Bolt EV і Bolt EUV. Так що можна очікувати набагато більш високої продуктивності, ніж у поточних моделей.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *