До дня Святого Патріка Carlex представив двоколірний Lamborghini Urus, пофарбований пензликом

0

Вам знадобиться весь ваш ірландський успіх, щоб потрапити всередину цього автомобіля.

До дня Святого Патріка Carlex Design представив свій останній проект: двоколірний біло-зелений Lamborghini Urus, знайти який набагато складніше, ніж чотирилиста конюшина. Найпривабливіша деталь його дизайну – це, зрозуміло, двокольорове фарбування. Верхня частина вкрита перлинно-білим, а нижня зеленим Racing Green. Цікаво, що фарба наносилася пензлем вручну, що створює ледь помітні горизонтальні лінії вздовж кузова, надаючи йому драматичної динаміки. Погодьтеся, це дуже незвичайний спосіб фарбування люксових автомобілів, виробники яких буквально одержимі ідеальною дзеркальною поверхнею.

На кордоні, де кольори зустрічаються, вони створюють смугу гонки вздовж лінії пояса Urus. Вона звужується до заднього спойлера, і закінчується перед капотом попереду, підкреслюючи природну стрілоподібну форму позашляховика і надаючи додаткове відчуття руху. Зелений продовжується на колісних дисках, що складаються з 16 спиць навколо зеленої маточини з емблемою Carlex Design у центрі. Цю ж емблему можна знайти на задній стійці та капоті, через який теж проходить зелена смуга гоночна. Більше того, зелено-біла тема зберігається навіть на вікнах, покритих зеленим тонуванням.

Як і у випадку з інтер’єром, контрастні кольори відмінно виглядають в інтер’єрі. Перлинно-білий використовується у верхній частині салону, включаючи спинки сидінь, центральний підлокітник та більшу частину передньої панелі. Нижня частина сидінь оброблена зеленим, як і ковролін на підлозі.

У Carlex кажуть, що намагалися створити зухвалий, але не надмірний Urus, тому використовували лише два тони, щоби підкреслити його спортивний зовнішній вигляд і розкішний інтер’єр. Особисто нам здається, що ірландський проект знаменитого тюнера заслуговує на увагу, і виглядає цікавіше всіх його останніх робіт, ну а свою думку ви можете висловити в коментарях.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *