Lexus LX. ТОП японських рамних позашляховиків

0


Нещодавно відбулася прем’єра нового покоління Lexus LX. Позашляховик розділив вузли та агрегати з Toyota Land Cruiser 300. Преміальний позашляховик стане чудовим вибором для тих, кому потрібна надійність Land Cruiser 300, але у більш розкішній версії.

Екстер’єр нового покоління Lexus LX виконаний у новому фірмовому стилі марки. Особливо виділяється величезна хромована решітка радіатора хитромудрої форми, яка гармонійно поєднується зі стильною головною оптикою. Також на кузові автомобіля можна помітити буквене написання назви марки замість звичного логотипу. Представники марки розповіли, що пізніше літерне позначення Lexus з’явиться і на інших новинках японського бренду.

Завдяки переходу на нову архітектуру інженерам марки вдалося змістити центр ваги позашляховика. Також було покращено розважування машини за рахунок дещо іншого розташування силового агрегату. Навіть у стандартній модифікації новий LX поставлятиметься з підвіскою AHC, яка дозволяє регулювати дорожній просвіт у залежності від умов руху. У списку оснащення позашляховика буде активний електронний стабілізатор поперечної стійкості, який здатний боротися з кренами кузова та його поздовжнім розгойдуванням.

LX нового покоління розділить моторну гаму з Land Cruiser 300, а тому під капотом моделі розташовуватиметься 415-сильний бензиновий турбований V6. Крім того, пропонуватиметься турбодизельний двигун об’ємом 3,3 літри потужністю 299 к.с. і 700 Нм моменту, що крутить. Як трансмісія буде використовуватися новітня 10-ступінчаста АКПП.

Інтер’єр новинки зможе задовольнити навіть найвимогливіших покупців. LX отримав нову архітектуру із двома дисплеями. Верхній 12,3-дюймовий екран використовується для взаємодії з інформаційно-розважальним комплексом, а 7-дюймовий дисплей необхідний для налаштування кліматичної системи та налаштувань їзди.

Однією з найцікавіших опцій стане система Multi-terrain Monitor, яка використовується для оцінки стану дороги під днищем автомобіля та навколо коліс. Також новий LX обладнаний кнопкою запуску двигуна з функцією розпізнавання водія по відбитку пальця.

На даний момент автовиробник не розсекретив комплектації та ціни на Lexus LX нового покоління.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *