Toyota Tundra 2021. ТОП японських рамних позашляховиків

0


Компанія Toyota також не забула і про великий пікап Tundra, який у 2021 році також змінив покоління. Модель третьої генерації отримала нову раму, комфортабельний салон та нову моторну лінійку, в якій більше немає атмосферних силових установок. Такі глибокі доробки обумовлені тим, що новинка побудована на архітектурі Land Cruiser 300.

Модель буде доступна як із дворядною кабіною, а також зі стандартним або подовженим кузовом, але особливе місце у модельній лінійці займе модифікація CrewMax. Більшість доробок торкнулася саме технічної частини автомобіля, адже крім нової рами та пружинної підвіски, автомобіль обзавівся повністю перекроєною моторною гамою.

У базовій версії модель поставляється з 3,5-літровим турбованим V6 із віддачею 389 к.с. і крутний момент 649 Нм, але опціонально також буде доступна гібридна силова установка i-Force Max, сумарна потужність якої становить 437 к.с. і 790 Нм моменту, що крутить. У поєднанні із двигуном працює безальтернативна 10-ступінчаста автоматична коробка передач. Модель може бути обладнана заднім або повним приводом.

Утилітарний пікап отримав комфортабельний салон, де навіть з’явилася сучасна мультимедійна система. У базовій версії автомобіль поставляється з 8-дюймовим екраном або 14-дюймовим у топовому виконанні.


Крім того, модель буде оснащуватися комплексом безпеки Toyota Safety Sense 2.5, який включає систему екстреного автоматичного гальмування з розпізнаванням пішоходів, систему контролю «мертвих» зон, помічник при виїзді з паркування заднім ходом, а також цілий ряд інших електронних асистентів.


Старт продажів новинки запланований на кінець поточного року. Цільовими ринками для моделі залишаться США та Канада. На жаль, модель офіційно ніколи не поставлялася на наш ринок, і пікап третьої генерації, напевно, не стане винятком.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *