Новий суперкар Mercedes-Benz AMG GT

0

Компанія Mercedes-Benz розсекретила новий суперкар AMG GT, який приходить на зміну вже знятому з виробництва суперкару SLS AMG. При цьому Mercedes-AMG GT не розроблявся в якості ідеологічного наступника SLS AMG, а позиціонується конкурентом для Porsche 911 Turbo і Jaguar F-Type. Новинка обіцяє стати дешевше конкурентів і постане широкій публіці на Паризькому автосалоні. Дивіться фото Mercedes-AMG GT в галереї нижче. Далі про технічні характеристики Mercedes-AMG GT.

Невеликий суперкуп доступний у двох модифікаціях потужності чотирилітрового бітурбованого двигуна V8. Зібраний вручну мотор розвиває 462 к.с. і 600 Нм під капотом модифікації GT або 510 к. с. і 650 Нм під капотом GT S. в обох випадках тяга на задні колеса передається через семиступінчасту АКПП з подвійним зчепленням. Середня витрата палива становить 7,8-л/100 км при викидах CO2 219 г / км. Розгін з нуля до ста займає у Mercedes-AMG GT 4,0-секунди при максимальних 304 км/год, а у більш потужного виконання Mercedes-AMG GT S на цей же ривок йде 3,8-секунди, тоді як максимальна швидкість обмежена на рівні 310 км/год.

Новий суперкар Mercedes-Benz володіє наступними габаритними параметрами: 4 546 мм в довжину, 1 939 мм в ширину, 1 289 мм у висоту, при 2 630 мм колісної бази. Новинка важить 1 570 кг, розподілених між осями в співвідношенні 47:53 на користь задніх коліс. Одне шасі важить 231 кг — цьому посприяло використання поєднання алюмінію, сталі і магнію. Багажний відсік двомісної моделі має об’єм 350 літрів.

Суперкар Mercedes-AMG GT має яскравий спортивний дизайн і вже звичну для шанувальників марки велику радіаторну решітку з повітрозабірниками і сплітером. Передні крила порізані “зябрами”, а задній бампер доповнює розвинений дифузор і два великих чотирикутних кінцевика вихлопної системи. Передня і задня вісь Mercedes-AMG GT стоять на 19-дюймових дисках, тоді як в більш потужному виконанні GT S задня вісь ставиться на 20-дюймові диски.

Всередині покупця Mercedes-AMG GT чекає гармонійне поєднання розкоші і спортивності. Інтер’єр оброблений шкірою і алькантарою, карбоном і алюмінієм. Центральну консоль займає сенсорний 8,4-дюймовий екран, з якого управляється інформаційно-розважальна система Comand. Старт продажів в Європі намічений на весну 2015 року. Європейська ціна Mercedes-AMG GT від €135 000.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *