Mercedes C-Class в кузові W206 став майже кросовером All-Terrain

0

Компанія Mercedes-Benz розширила модельний ряд універсалів для бездоріжжя новим C-Class All-Terrain 2022 року, наступного по стопах більшого E-Class All-Terrain.

Від звичайного універсала C-Class, позашляховий Mercedes-Benz C-Class All-Terrain в кузові W206 відрізняється натхненням від кросоверів: додатковими 40 мм в дорожньому просвіті, унікальною передньою решіткою, передніми і задніми захисними пластинами, розширеними колісними арками. Підсилюючі модифікації по кузову зробили All-Terrain трохи більше стандартного універсала C-Class: він на 4 мм довше і на 21 мм ширше.

Новий Mercedes-Benz C-Class All-Terrain виходить з унікальним набором колісних дисків розміром від 17 до 19 дюймів і, оскільки всі його модифікації засновані на комплектації Avantgarge, обробка салону включає різні акценти з полірованого алюмінію. Наприклад, центральні стійки і поперечки задніх бічних вікон виконані в глянцевому чорному кольорі, а якщо замовити Night Package, то глянцевих чорних акцентів стане ще більше.

Крім збільшення дорожнього просвіту, Mercedes-Benz C-Class All-Terrain оснащений четирехричажной передньою підвіскою зі збільшеними поворотними кулаками. Автомобіль також пропонує водієві нові режими руху в селекторі Dynamic Select: це Offroad і Offroad+ з функцією контролю на спуску.

У новому поколінні найменший All-Terrain від Mercedes-Benz зробили більш придатним для буксирування. Наприклад, він може бути доповнений частково електричним зчіпним пристроєм для причепа, а також опціональними шарнірним з’єднанням і системою стабілізації причепа ESPA. Також доступний асистент маневрування з причепом, який автоматично регулює кут повороту керма на швидкості до 5 км / год, допомагаючи маневрувати на низькій швидкості. Маса буксирування в C-Class All-Terrain зросла до 1 800 кг.

У стандартну комплектацію входить фірмовий повний привід 4Matic, здатний передавати до 45% тяги двигуна на передні колеса і 55% на задню вісь. Що стосується двигунів, то автомобіль пропонується з 2,0-літровим чотирициліндровим агрегатом з вбудованим стартер-генератором або чотирициліндровим дизельним мотором на 2,0-літра з вбудованим стартер-генератором і 48-вольтової електричною системою.

Свій публічний дебют новий універсал з підготовкою до бездоріжжя від Mercedes-Benz зробить наступного місяця на міжнародному автосалоні в Мюнхені. Ціни в Європі ще не оголошені.

Фото ? Новий Mercedes-Benz C-Class All-Terrain W206

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *