Кросовер Volvo XC60 оновився на 2022 рік

0

Volvo оновила кросовер XC60 на 2022 Модельний рік, зробивши його розумнішим і додавши свіжих малопомітних штрихів екстер’єру.

Отже, нова Volvo XC60 2022 року оснащена іншою інформаційно-розважальною системою на базі Android Auto. Вона відрізняється більш зручним інтерфейсом для тих, хто користується мобільною ОС від компанії Google і дає можливість власнику підписатися на різні комплекси цифрових послуг.

Серед інших, є можливість додати додатків для щоденного користування і підключити сервіси Гугл, в тому числі цифрового асистента, навігацію по картах Google і інші додатки з бази Google грати у всіх країнах ЄС і в США. Нова мультимедійка також дає доступ до спеціального додатку для Volvo і додає в салон бездротову зарядку для смартфона.

Безпека Вольво ХС60 після оновлення покращилася з впровадженням новітньої системи Адас, яка використовує ультразвукові датчики, радари і камери для полегшення напівавтономного водіння за допомогою функції пілота допомоги, яка працює тепер і в місті, і на шосе.

Тільки справжні шанувальники кросовера Вольво ХС60 зможуть відразу відрізнити оновлену модель від старої, оскільки дизайн змінився незначно: шведська компанія лише злегка доторкнулася до дизайну радіаторної решітки і бамперів, а також додала автомобілю колеса нові і свіжі варіанти забарвлення кузова.

Пропонуючи додаткові можливості персоналізації, Volvo XC60 2022 року має нову текстильну оббивку салону, в тому числі матеріалом City Weave. Виробник не наводить інформацію про лінійку двигунів, тому, швидше за все, вона збереглася без змін.

У виробництво оновлений Вольво ХС60 відправляється з кінця травня, а поставки, як очікується, почнуться в червні. Ціни і повні технічні характеристики оголосять пізніше.

Фото / Volvo XC60 оновлення 2022 року

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *