Виробники багажників на дах

0

Вибір автомобільного багажника на дах

З кожним днем популярність багажників для даху автомобілів неухильно зростає. І цьому є маса пояснень. Вся справа в тому, що дане пристосування відмінно справляється зі своїми функціональними завданнями, при цьому воно досить компактне і легко монтується на будь-який автомобіль. У зв’язку з цим у автолюбителів виникає питання: якому виробнику багажників на дах довіритися і придбати його товар?

Перш ніж вивчати питання про асортимент багажників і їх якість, варто пам’ятати, що при виборі даного пристосування варто приділяти увагу наступним критеріям:

  • Допустиме навантаження;
  • Вид кріпильної системи;
  • Зовнішня характеристика;
  • Матеріал;
  • Модель за типом автомобіля;
  • Виробник.

Кожен з даних пунктів дуже важливий, адже тільки при обліку всіх особливостей і ваших побажань ви зможете вибрати саме той багажник, який стане Вам незамінним помічником на довгі роки. Особливо це ставитися до виробника, адже саме від нього залежить надійність багажника і його технічні характеристики. Тому в даній статті ви зможете дізнатися все про виробників автобагажников, чия продукція широко представлена в Україні.

Лідируючі виробники автомобільних багажників

Виробників автобагажників, асортимент яких широко представлений в Україні, на сьогоднішній день досить багато. Однак не кожен з них може гарантувати стовідсоткову якість виробленого товару і його надійність. У зв’язку з цим, в даній статті, ми виділимо тільки тих виробників, багажники яких відповідають всім вимогам якості та безпеки. До того ж дані виробники вже багато років є лідируючими у своїй справі, а значить їх продукції можна довіряти.

Виробники дорогих автомобільних багажників

Безсумнівно, ціна автомобільного багажника впливає на його якість і термін служби, тому перш за все варто приділити увагу, при виборі довговічного помічника, на наступних виробників:

Фірма-виробник THULE

Дана шведська фірма по праву вважається лідером з розробки та виготовлення автомобільних пристосувань, призначених для транспортування дрібних вантажів і спортивного інвентарю. В асортимент продукції, що випускається входять: вантажні бокси, кріплення для лиж, кріплення для велосипедів, кріплення для перевезення декількох одиниць сноубордів і багато іншого. Асортимент THULE представлений не тільки в Україні, але і в інших країнах.

Основною відмінністю цього бренду є висока якість використовуваних матеріалів, а також сучасні технології виробництва. За рахунок цього вся продукція має тривалий термін служби без втрати первинних технічних характеристик. Дана заява підтверджена контролем якості FORD’S Q1 і відповідною сертифікацією.

Виробник Whispbar

США фірма Whispbar вже багато років спеціалізується на виробництві різного автомобільного обладнання для транспортування вантажів. Вони випускають лінії автомобільних багажників, кріплень для лиж і сноубордів, транспортувальні кріплення для велосипедів і багато іншого. Вузька спрямованість і сучасні технології виготовлення дозволяють їй випускати надійні і довговічні зразки автобагажників, що продаються і використовуються по всьому світу.

Незважаючи на досить високу вартість їх товарів, вони все більше і більше набирають свою популярність. Адже виготовлені товари мають не тільки привабливий зовнішній вигляд, який гармонує з будь-якими автомобілями, але і високу якість, що підтверджено відповідною сертифікацією і позитивними відгуками покупців.

Виробники автобагажників середнього цінового діапазону
Більш доступні, але в той же час дуже якісні автобагажники пропонують наступні фірми-виробники:

Виробник Cruz

Іспанський виробник Cruz спеціалізується на розробці та виробництві автобагажників для різних автомобілів. Асортиментний перелік даної фірми включає автобагажники для легкових автомобілів, позашляховиків, а також комерційних авто. Варто так само відзначити, що фірма випускає багажники не тільки для нових моделей авто, але і для більш старих років випуску.

Основною відмінністю даної компанії є те, що вона виготовляє автобагажники високої якості, при цьому ціни на всі моделі залишаються прийнятними. Саме тому дана продукція має такий попит не тільки в Україні, але і в інших країнах Євросоюзу.

Виробник Menabo

Італійська компанія Menabo-лідируюча у виробництві не тільки велосипедних і лижних кріплень, а також автомобільних боксів, а й інших аксесуарів. Основними матеріалами для виробництва всього асортименту товарів даною фірмою служать високоміцний пластик і якісна сталь. Завдяки цьому всі моделі кріплень і боксів відрізняються високою зносостійкістю і надійністю, яка доступна кожному автолюбителю за привабливими цінами.

Товари від бренду Menabo представлені в багатьох країнах світу, де продукція користується популярністю, а саме: Італія, Франція, Німеччина, Україна, Росія і так далі.

Перевагою даної компанії є те, що вона розробляє Автомобільні аксесуари для всіх марок авто.

Виробники якісних автобагажників за низькою вартістю
Для тих, хто не планує часто використовувати автобагажник, або ж для тих, хто не хоче переплачувати, особливо актуальними будуть наступні виробники багажників, які випускають якісну продукцію за привабливо низькими цінами:

Виробник Amos

Польський виробник Amos широко відомий не тільки на території Польщі та України, а й далеко за їх межами. Адже він виробляє широкий асортимент товарів, який відрізняється невисокою вартістю, але в той же час гарною якістю. До таких товарів відносяться: автобагажники, автобокси, велокріплення, багажники для лиж та інші аксесуари. Крім цього, у даного виробника є і ще одна група товарів, яка відрізняє його від інших брендів – Ланцюги протиковзання для автомобілів, що дозволяють безпечно пересуватися по крижаних або засніжених дорогах.

Для виробництва товарів компанія використовує не дорогі, але в той же час якісні матеріали. За рахунок цього покупець і отримує якісний товар за мінімальну ціну.

Виробник Gev

Італійський виробник GEV спеціалізується на виробництві різних аксесуарів і кріплень для транспортування невеликих вантажів, а також спортивного інвентарю на автомобілі. В асортимент товарів входять: автобокси для даху, велосипедні та лижні кріплення, а також інші аксесуари.

Особливістю даного бренду є невисока ціна на всі товари, при цьому якість виробів залишається досить високим. Вся справа в тому, що їх сучасні технології виготовлення товарів дозволяють мінімізувати працю людини за рахунок автоматизування виробництва.

Продукція бренду Gev широко представлена в таких країнах як Німеччина, Франція; Іспанія; Україна, ну і звичайно ж Італія, де вона має широкий попит.

Інші відомі виробники автобагажників

Звичайно ж бренд впливає на кількість продажів продукції, що випускається і її якість. Однак не завжди ті фірми, що не так популярні поступаються своїми технологіями виробництва і якістю підсумкових товарів. Саме про такі фірми і піде мова:

Кенгуру. Даний вітчизняний виробник пропонує сучасні універсальні автобагажники, які відповідають всім вимогам якості та безпечного використання. Особливістю даного бренду є широка лінійка багажників, які підходять як для нових, так і для більш старих моделей авто;

Mont Blanc. Швеція. Компанія займається виготовленням автобоксів і кріплень для авто вже багато років. За цей період зарекомендувала себе як виробника якісних аксесуарів з відмінними зовнішніми характеристиками;

Taurus. Польща. Фірма займається не тільки виробництвом автобагажників, а й шин для різних автомобілів. Перевагами можна вважати вузьку спрямованість і відмінну якість;
Auto Collection. Польський виробник з привабливими цінами на товари. Спеціалізується на виробництві автобоксів і велокріплень з різних матеріалів. Вироби відрізняються високою якістю і компактністю;

Erkul. Турецька компанія, яка точно знає яким повинен бути автобагажник. Всі виготовлені даним виробником моделі мають привабливий зовнішній вигляд, простоту в монтажі і високу якість як самого багажника, так і кріплень. Бренд популярний у багатьох країнах світу, в тому числі і в Україні;

Terra Drive. Україна. Відносно нова компанія, що знаходиться в стадії удосконалення виробництва. Вся продукція даного бренду має широку лінійку кольорів і високу якість;
Totus. Італійський виробник. Товари від цієї марки мають головну перевагу: ідеальне співвідношення ціна-якість. асортимент представлений в Україні, Франції та Італії;

Can Otomotive. Турецька фірма з широким асортиментом продукції, що випускається для транспортування спортивного інвентарю та інших вантажів. Займається розробками сучасних технологій виробництва, які поступово застосовують при виготовленні товарів. Автобагажники даного бренду доступні кожному, при цьому їх якість залишається досить високою;

Aguri. Країна виробництва-Польща. Головне завдання даної компанії: виготовлення якісних аксесуарів і багажників для авто за привабливими цінами, з чим вони прекрасно справляються. Бренд представлений в таких країнах як Італія, Франція, Україна, Болгарія і так далі;

AutoMaxi. Французька фірма, асортимент продукції якої на стільки широкий, що з нього можна вибрати саме той автобагажник, що ідеально буде в собі поєднувати всі необхідні характеристики. Спеціалізується на виготовленні аксесуарів як для легкових авто, так і для позашляховиків;

Amos. Польща. Відрізняється низькими цінами на товари. Для виготовлення кріплень і багажників використовують тільки перевірені матеріали. Такі вироби мають тривалий термін служби;
Desna-Auto. Вітчизняна компанія, чия продукція продається не тільки в межах країни через свою прийнятну якість. Виготовляє багажники і бокси на авто, а також кріплення для лиж і сноубордів;
Junior. Італійська фірма, продукція якої має великий попит як в Італії, так і в інших країнах. Виготовляє кріплення для велосипедів, а також бокси для транспортування вантажів на легковому авто. Пропонує групи своїх товарів за вельми привабливими цінами;

CarStyle. Українська компанія, що випускає широкий асортимент надійних і якісних автобагажників на дах. Незважаючи на невеликий термін роботи компанії, вона вже набуває популярності в Україні та інших країнах. Товари відрізняються сучасними технічними характеристиками і привабливим зовнішнім виглядом.
Незважаючи на таку велику різноманітність компаній, які можуть запропонувати свої товари для поліпшення якості транспортування вантажів або спортивного спорядження, вибрати відповідну модель для вашого авто досить просто. Адже в даному питанні найголовніше-це точно розуміти, що саме ви хочете від того чи іншого товару, якими характеристиками вони повинні володіти, і, найголовніше, яка фірма може запропонувати вам модель автобагажника саме для вашого автомобіля.

У тому випадку, якщо ви зробите правильний вибір, то вам напевно сподобатися користуватися спеціальним обладнанням для перевезення, адже такий підхід значно скорочує час на підготовку до транспортування, ну і звичайно ж надає додаткову зручність в даному процесі.

Ви все ще думаєте, купувати вам автобагажник чи ні і хочете отримати пораду на цей рахунок? Тоді ми з упевненістю вам відповідаємо: звичайно так! А сучасні виробники багажників на дах допоможуть вам зробити вигідну і надійну покупку!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *