Керамічне захисне покриття Sonax Profiline Ceramic Coating CC Evo 235 мл 237941

В наявності
0
Код товару: 361946
Артикул: М0000017639
4538грн.
Скорочений опис
Опис: Захисне покриття (рідке скло) для ЛКП SONAX Profiline Ceramic Coating CC Evo (Німеччина) (237941)Нове покоління знаменитого захисного покриття для кузова автомобіля від Сонакс на основі рідкого скла. Дане покриття ... Читати далі...

Опис: Захисне покриття (рідке скло) для ЛКП SONAX Profiline Ceramic Coating CC Evo (Німеччина) (237941)

Нове покоління знаменитого захисного покриття для кузова автомобіля від Сонакс на основі рідкого скла. Дане покриття має покращені характеристики захисного покриття в порівнянні з рідким склом SONAX Profiline Ceramic Coating CC36, а саме:

  • довговічність
  • стійкість до зовнішніх негативних впливів
  • покращено передачу глибини кольору лакофарбового покриття
  • захист ЛКП від шкідливих біологічних факторів (комахи, пташиний послід, деревний сік)
  • тактильність: м'яка, воскова поверхня
  • підвищена хімічна стійкість
  • два захисні шари: базовий шар Evo та Gloss coat Evo

Спосіб нанесення керамічного захисного покриття Sonax Profiline Ceramic Coating CC Evo 235 мл 237941:

  1. Засіб можна наносити без захисних масок і для нанесення не потрібно ніяких маніпуляцій з нагріванням.
  2. На підготовлений (вимитий) кузов автомобіля наноситься Sonax Prepare, завдяки якому видаляються всі стійкі забруднення, такі як силікон, жири тощо.
  3. За допомогою губки, наноситься Basecoat Evo, який потім потрібно повністю протерти серветкою з мікрофібри, щоб уникнути розлучень. Залишити на годину, щоб наночастинки з'єдналися з лакофарбовим покриттям.
  4. Наноситься Sonax Glosscoat Evo, який необхідно добре розполірувати. Готово.
  5. Для закріплення ефекту можна закрити цей склад Полімером для захисту фарби на 6 місяців SONAX Profiline Polymer Shield 223300


Інноваційним оновленням керамічного покриття є технологія Si-C. Результатом поєднання стабільної базової структури продукту Base Coat Evo та гнучкої мережі глянсового покриття Gloss Coat Evo є дво- або навіть тришарова конструкція. Під час затвердіння між керамічними та органічними смолами формуються молекулярні містки, які діють як сполучні речовини та утворюють поперечні зв'язки. Керамічне покриття забезпечує особливу форму герметизації – нанесення щільно прилеглого захисного шару на поверхню кузова. На відміну від восків воно активно зв'язується з ЛКП і тому характеризується набагато більшою стійкістю. Керамічне покриття дуже довговічне – залежно від стану ЛКП та умов експлуатації автомобіля воно може зберігатися до трьох років. Набір з 3-х засобів: Prepare (Ср-во для підготовки поверхні в АР), Base Coat (Основне покриття в АР), Gloss Coat (Глянцеве покриття в жерстяному балоні, не АР), губка з поверхнею з мікрофібри 2 шт

Код товару: 237941, виробник SONAX, країна-виробник Німеччина. Придбати Захисне покриття (рідке скло) для ЛКП SONAX Profiline Ceramic Coating CC Evo (Німеччина) в інтернет-магазині 360Auto можна  з гарантією, що ви купуєте 100% оригінальний продукт.

Тут можна купити SONAX 237941 з доставкою в Івано-Франківськ, Київ та по всій Україні. Купити Захисне покриття (рідке скло) для ЛКП SONAX Profiline Ceramic Coating CC Evo (Німеччина) із швидкою доставкою до Києва.

Leave a review

Увага: HTML розмітка не підтримується. Використовуйте звичайний текст.