Ferrari має намір електрифікувати свою лінійку до 2035 року

0

Італійський автовиробник не боїться заборони на двигуни внутрішнього згоряння, який повинен вступити в 2035 році.

У Ferrari не буде повністю електричної моделі в своєму портфоліо до 2025 року, але компанія насправді схвильована перспективами ери електромобілів в не настільки віддаленому майбутньому. Нагадай, що досить радикальний план Єврокомісії передбачає 2035 рік як дату закінчення продажів нових автомобілів, оснащених бензиновими і дизельними двигунами.

Представники компанії повністю згодні з цією пропозицією, яка повинна бути схвалена членами Європейського Союзу, щоб воно набуло чинності. Голова та виконавчий директор Ferrari Джон Елканн розглядає потенційну заборону ICE як ” можливість, яку відкриває електрифікація, Електроніка та інші технології, які стають доступними, і дозволять нам виробляти ще більш унікальні та унікальні продукти».

Вище керівництво Ferrari говорячи про потенційну заборону на бензин і дизельне паливо, заявило, що вони розглядають це регулювання як довгоочікуване. Це цікава заява, зроблена компанією, яку пов’язують з двигунами великого обсягу, в першу чергу з її безнаддувним V12. Це свідчить про те, що легендарний італійський бренд старанно працює над адаптацією свого портфоліо відповідно до все більш суворих правил.

Ferrari зробила боязкі кроки до електрифікації, спочатку з LaFerrari в 2013 році, перш ніж в наступні роки розвинути технологію для sf90 Stradale з гібридом V8 і недавно представленого 296 GTB з електрифікованим V6. Очікується, що Purosangue, який з’явиться в наступному році як перший позашляховик компанії, також матиме певну форму електрифікації, і ми можемо сказати те ж саме про флагманський гіперкар, який повинен з’явитися через кілька років після еволюції V12.

Можна з упевненістю заявити, що дні безнадійних моделей полічені, оскільки ніхто не застрахований від більш жорстких законів про викиди. У той час як V12 залишається тут, ймовірно, він буде електрифікований, щоб регулятори були задоволені.

Шестициліндровий підключається гібридний силовий агрегат 296 GTB – це знак того, що гряде майбутнє – зменшення габаритів при додаванні гібридного наддуву. Ми, ймовірно, будемо часто бачити цей рецепт в майбутніх моделях, що може означати, що тільки останні чисті бензинові автомобілі від таких марок як Ferrari, Lamborghini та інших будуть рости в ціні в епоху електромобілів.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *