Toyota анонсує позашляхову версію Tundra TRD Pro 2022 року

0

Залишилося ще чотири тизери, перш ніж Toyota покаже пікап повністю, і один з них тільки що вийшов у світ. Це один з найбільш детальних тизерів, що демонструє високотехнологічний інтер’єр.

Напередодні презентації абсолютно нової Toyota Tundra 2022 року в Інтернеті з’явилася інформація про пікап, за якою незабаром пішов офіційний тизер від Toyota. Японський автовиробник готується до великої прем’єри в найближчі місяці, і хоче зберегти деяке хвилювання, анонсуючи дрібні деталі. Toyota вже продемонструвала новий двигун iForce Max, новий сенсорний дисплей та інші елементи інтер’єру, такі як червоні сидіння, Панорамний дах і задню панель з розсувним склом.

“Завдяки безлічі нових інноваційних функцій і вдосконаленню інтер’єру нового рівня, це лише короткий огляд того, що буде пропонувати абсолютно нова Toyota Tundra 2022 року. Ще більше попереду, коли цієї осені Tundra повністю буде представлена», – йдеться в прес-релізі Toyota.

Цей останній тизер фокусується на трьох елементах інтер’єру: сидіннях TRD Pro, режимах руху і доступному бездротовому зарядному пристрої. Toyota вже показувала шкіряні сидіння в попередньому тизері, але це перший факт того, що сміливий відтінок може бути доступний тільки для позашляхової версії TRD Pro.

Потім тизер показує шайбу і навколишні її кнопки, використовувані для управління різними режимами пікапа. Судячи з усього, водії зможуть вибрати режим буксирування / перевезення або режим управління рухом по бездоріжжю за допомогою кнопок. Обертається ручка, ймовірно, перемикає Налаштування між заднім і повним приводом. Нарешті, Tundra матиме доступний бездротовий зарядний пристрій, перший для цієї моделі.

Оскільки це був лише тизер, Toyota не вдавалася в подробиці про ці функції. Так що нам доведеться почекати, щоб побачити інтер’єр повністю і дізнатися більше про конкретні комплектаціях і опціях. Очікується, що Tundra відмовиться від двигунів V8 на користь нового твін-турбо V6, що виробляє 450 кінських сил і 680 Нм крутного моменту. Потужність буде передаватися через 10-ступінчасту автоматичну коробку передач, ймовірно, за допомогою гібридного приводу.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *