Позашляховик Toyota Land Cruiser 300 отримав оновлення від ательє Modellista

0

Японське ательє Modellista (входить в Toyota) представило комплект доопрацювань для екстер’єру та інтер’єру нового рамного позашляховика Toyota Land Cruiser 300 в модифікації ZX (друга за старшинством після GX). Компанія анонсувала Тюнінг ще в червні, в середині липня показала Стайлінг-пакет для базової версії “Крузака”, тепер справа дійшла до більш дорогого виконання.

У комплект тюнінгу увійшли бампери з додатковими нижніми секціями у формі літери V, розширені колісні арки, спойлер на даху, нові легкосплавні колісні диски R21 з шинами Toyo 275/R21, а також накладка вихлопної системи.

Комплект Aero Parts Set A, в який входять Бампери, насадка на випускну систему і накладки на арки, пропонується за ціною 401 500 ієн,, в кольорі і 375 100 ієн без фарби. Аналогічна ситуація і з набором Aero Parts Set B, що виключає пластикові елементи з боків. У кольорі їх вартість становить 236 500 ієн, без нього — 218 900 ієн.

В інтер’єрі для замовлення доступні накладки на дверні ручки з нержавіючої сталі і додаткові світлодіодні ліхтарі, що висвітлюють задні дверні прорізи і багажний відсік .

Всі елементи обважування можна купити окремо. Додатково пропонуються фірмова Тонування, яка, як стверджується, захищає від інфрачервоних променів, і накладка на задній бампер, що оберігає його від подряпин

Продажі Land Cruiser 300 в почалися 1 липня. Поки доступний тільки бензиновий турбомотор, через кілька місяців до дилерів повинна дістатися і дизельна версія з 3,3-літровим V6. Коробка передач-10-ступінчаста автоматична, привід-постійний повний.

Нагадаємо, Toyota Land Cruiser 300 побудований на новій рамній платформі TNGA GA-F, яка відрізняється відносно Land Cruiser 200 зниженим центром ваги, оптимізованими ваговиками по осях і, як наслідок, поліпшеною керованістю. Несуча рама і кузов в порівнянні з попередником полегшені в сумі на 200 кг, при цьому підвищена їх жорсткість на скручування.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *