Седан Volkswagen ID. Aero із запасом ходу 600 км.

0

Volkswagen показав концепт нового електричного седана ID. Aero. Серійна версія такого електромобіля з’явиться у 2023 році.

Volkswagen ID. Aero Concept є розвитком шоу-кара ID. Vizzion 2018 року. Однак він значно ближчий до дизайну майбутньої серійної машини, яка може отримати позначення ID.7.

Відмінна риса новинки – довга колісна база, короткі передні та задні звіси, 22-дюймові колеса та силует купе. Volkswagen також акцентує увагу на низькому коефіцієнті аеродинамічного опору, що дорівнює 0,23.

Довжина Volkswagen ID. Aero Concept складає близько 5 метрів (16 футів).

Volkswagen ID. Aero Concept отримав лакофарбове покриття Polar Light Blue Metallic – відтінок світло-металевого кольору, колірні пігменти якого створюють ефект золотого мерехтіння при відповідному освітленні. Дах пофарбований у глянсовий чорний колір, що контрастує з кузовом автомобіля.

Як і всі електромобілі Volkswagen нового покоління, ID. Aero побудовано на модульній платформі MEB. Під підлогою седана захована літій-іонна батарея ємністю 77 кВтг, яка забезпечує запас ходу до 620 км (385 миль) у циклі WLTP.

Передбачається серійна версія ID. Aero для Китаю надійде у продаж у другій половині 2023 року. До кінця 2023 року також має розпочатися виробництво аналогічної моделі для Європи. Крім того, анонсовано автомобіль для Північної Америки, але поки що без точних термінів дебюту.

Джерело: Volkswagen

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *