Рейтингу найкращих спортивних універсалів у світі в 2022 році

0

Спортивні універсали поєднують у собі головні якості хорошого автомобіля – продуктивність та місткість. Портал 110km склав список найкращих спорт-універсалів на початок 2022 року.

VW Golf R SportWagen

Відкриває список VW Golf R SportWagen, який є подовженою версією хечбека Golf. Завдяки цьому модель простора та практична. Мотор використаний від звичайного Golf R. Потужність двигуна складає 315 л. та 310 Нм.

Škoda Octavia vRS Estate

Слідом йде універсал Škoda Octavia vRS Estate, який у технічному плані – копія Golf GTi. Автомобіль має передній привод і турбований двигун об’ємом 2,0 літра потужністю 245 к.с. Мотор працює у парі з МКПП. Також є дизельна модифікація та гібрид.

BMW M340d Touring

До списку потрапила BMW M340d Touring, що пропонується у двох варіаціях – з бензиновим або дизельним ДВЗ. Мотор універсалу має потужність 340 к.с. та 700 Нм. Крім того, у топовій комплектації доступний м’який гібрид.

Subaru WRX Sportwagon

На наступному рядку спорт-універсал Subaru WRX Sportwagon, який схожий на нову Impreza, тільки із сильно подовженою частиною. На жаль, автомобіль доступний лише на австралійському ринку. За даними порталу «110km», авто обладнане турбованим ДВЗ об’ємом 2,4 літри потужністю 270 к.с. та 260 Нм. Привід – повний.

Audi RS6 Avant

Audi RS6 Avant є одним із найкращих універсалів за всю історію. Модель обладнана двигуном V8 об’ємом 4,0 літра з подвійним турбонаддувом. Потужність двигуна становить 591 л. Розгін із місця до 100 км/год займає 3,1 секунди.

Mercedes-AMG E63S Estate

Закриває перелік Mercedes-AMG E63S Estate. Універсал обладнаний двигуном V8 із подвійним турбонаддувом об’ємом 4,0 літри. Потужність ДВЗ – 603 к.с. Привід – повний із системою AMG 4Matic+.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *